Працівникам ДП «Волиньторф» таки вдалося зустрітися з народним депутатом Ігорем Єремеєвим і запитати в народного обранця-мажоритарника від свого округу коли він поверне на підприємство 5 з половиною мільйонів. Майже усі обігові кошти підприємства було виведено з ДП на фірми, які належать нардепу-олігарху через схему ніби то купівлі цінних паперів.
Нагадаємо, раніше волинські ЗМІ писали, що мільйони було витрачено на придбання сертифікатів Компанії з Управління Активами «Прайм Тайм». У той же день інвестиційні сертифікати продали Товариству з обмеженою відповідальністю «Пром-Газ-Інвест».  
У розпорядження інтернет-видання «Під прицілом» потрапив відеозапис зустрічі. Люди дізналися, що Ігор Єремеєв перебуває на території їхнього району в селищі Колки. Депутат приїхав з почесною місією - відвідати дитяче свято одного з тамтешніх навчальних закладів. Якраз перед святом на честь приїзду можновладця, люди й перепинили Єремеєва зі свитою та взялися задавати нардепу не зовсім зручні питання про гроші.
Аби стало зрозуміло, про що велася розмова між трудовим колективом ДП «Волиньторф» та народним депутатом, варто пригадати події останнього року. 
До березня минулого року підприємство очолював директор Іван Киричик. І працівники заводу, і мешканці селища Прилісне,  були задоволені його господарюванням - працівники отримували непогані зарплати, окрім того, підприємство брало на себе ряд соціальних зобов'язань для села, справно сплачувало близько 25 мільйонів податків до бюджетів різних рівнів.
В цей час закінчився термін контракту з Іваном Киричиком, то в профільному міністерстві на ДП «Волиньторф» призначають нового керіника - такого собі Олександра Шульгу. Незадоволені такою зміною кадрів, люди стали бити на сполох. Відтак по допомогу звернулися до народного депутата від свого округу Ігоря Єремеєва.
Нардеп ніби то береться допомогти трудовому колективу, однак замість обіцяного Киричика клопочеться про призначення своєї людини - Сергія Голоюха.
Голоюх, якого поставили керувати «Волиньторфом», раніше працював заступником «Луцького спиртогорілчаного комбінату». Про те, як управлінці з «Континіуму» мало не довели до банкрутства Луцький СГК, ми описували раніше в одній з публікацій про ідеальне банкрутство за рецептом від власників паливно-промислової групи з «Континіуму». Тож, вочевидь, мало тямлячи в паливно-енергетичній галузі, однак, маючи досвід вдалих економічних схем на користь «Континіуму», Сергій Голоюх успішно вивів основний фінансовий капітал з ДП «Волиньторф».
Схеми відбувалися приблизно в той час, коли в Україні люди відстоювали права народу та вийшли на Майдан боротися проти режиму злочинної влади Януковича. Однак це не завадило тодішнім ставленикам Ігоря Мироновича спокійнісінько втілити схеми на ДП «Волиньторф».
Нині Сергій Голоюх звільнився з посади директора підприємства, а за фактом доведення підприємства до банкрутства відкрито кримінальне провадження. Зараз обов'язки керівника виконує Іван Киричик, якого відстоював колектив. Однак і донині він не призначений директором, натомість разом з Прилісненським сільським головою Ігорем Терещенком намагається витягти підприємство з боргової ями.
Тож, дізнавшись, що Ігор Єремеєв перебуває на території Маневицького району, кілька десятків працівників ДП «Волиньторф» поїхали зустрітися з нардепом та почути відповідь на одне запитання - коли ж врешті повернуть гроші підприємства.
Люди кілька разів запрошували Єремеєва до них на підприємство. Однак нардеп зголосився завітати до Прилісного лише у кінці травня - після виборів Президента. Проте працівники вже приготувалися зустрічати свого народного обранця як годиться - з усією гостинністю.

Натомість, як прокоментував нам пізніше Іван Киричик, розмова електрату з народним депутатом швидше нагадувала діалог вихователя з неслухняними дітьми. Ігор Єремеєв кілька разів змінював тон розмови та робив вигляд, що він до ситуації не причетний. Потому пообіцяв таки приїхати на підприємство та поговорити з людьми про їхні проблеми. 

У розмові з людьми нардеп кілька разів згадав неслухняного сільського голову Ігоря Терещенка, який, нібито, зводить на нардепа наклеп та на в.о. директора ДП «Волиньторф» Івана Киричика.
Між тим у телефонному коментарі Ігор Терещенко пояснив, що, дійсно, він раніше неодноразово звертався до Єремеєва по допомогу для сільської громади. Однак після того, як нардеп взявся нищити торфозавод, який годував чи не всіх людей з села, він і знатися з нардепом не хоче. Чоловік з острахом чекає наступних виборів - каже, якщо в Україні прийде зручна Єремеєву влада, то йому на Волині місця не буде.
Неодноразово Ігор Єремеєв у розмові з селянами згадує й про те, що він ніби то врятував від тюрми і керівника «Волиньторфу» Івана Киричика. Однак ці закиди сам Киричик прокоментував просто як бажання нардепа залякати людей та набити собі ціну перед колективом торфозаводу.
Далі - відео без коментарів.