Частина коштів, які брат Андрія Єрмака Денис вимагав та отримував за призначення "потрібних" людей на посади, пішли на облаштування неофіційного офісу президента. Проте не завжди все йде гладко – після отримання коштів одного з кандидатів не вдалось призначити на потрібну посаду, тому йому готують крісло віце-прем’єра.

Читайте також: Брат Єрмака влаштував Купчака на посаду глави "Енергоатома" за 5 мільйонів (відео)

Про це повідомляє інсайдер видання "NewsMakers" в Офісі Президента.

Після публікації сумнозвісних розмов брата глави ОП Дениса Єрмака, на яких він домовляється про продаж посад в державі за участі брата, обстановка в Офісі Президента зараз нагадує пожежу в будинку розпусти.

Андрій Єрмак перебуває в напівшовковому стані й гадає, чи існують записи розмов не тільки брата, але і його самого. І дійсно, такі розмови є, вони були зафіксовані в ході проведення негласних слідчо-розшукових дій, й, напевно, невдовзі будуть оприлюднені.

Що ж стосується президента, то він намагається зрозуміти, за яке саме призначення, санкціоноване Зеленським, Єрмак взяв гроші й чи не пішла частина цих грошей на обладнання персонального спортзалу та неофіційного офісу в будинку, де проживає глава держави. Наразі відомо, що частина грошей пішла саме на це.

Читайте також: "Плівки Єрмака": хто записував розмови брата керівника ОП та хто фігурує у цій справі

Більш того, вже відомо, що кошти, які пішли на ремонт в домі президента, заплатив Володимир Купчак – точніше, заплатив за те, щоби його призначили президентом ДП "НАЕК "Енергоатом". Ось заява Зеленського, яка з’явилась на другий день після зустрічі Єрмака з Купчаком і передачею грошей останнім.

Володимир Купчак

Але згодом з’ясувалось, що Купчак не має необхідного стажу й тепер, аби не повертати гроші, Єрмак пропонує Зеленському призначити Купчака віце-прем’єром. Це – мудре рішення, яке свідчить про те, що на вулиці Банковій засідають справжні державотворці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook