Фірма, яка ще 2 роки тому збанкрутіла, й досі фігурує у судових справах. ТзОВ «Трансбудсервіс», засновниками якої є два депутати Волинської обласної ради Олександр Шубка та Сергій Слабенко, а також заступник начальника ДП «Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Сергій Фещенко належить до «сім'ї» нафтового магната Ігоря Єремева «Континіум».

Крім того Сергій Слабенко та Сергій Фещенко у компанії з нардепом Ігорем Єремеєвим виступають засновниками ТзОВ «Континіум».

А Олександр Шубка є засновником трьох фірм, які займалися оптовим продажем палива – ТзОВ «Торговий дім «Нафта Галичина», ТзОВ «Віп-Ойл» та спільне російсько-українське підприємство ТзОВ виробничо-комерційна фірма «ССП».

Основним видом діяльності компанії «Трансбудсервіс» була оренда будівельної техніки, а статутний фонд складав аж 7 мільйонів гривень.

Однак, навіть із таким капіталом фірма збанкрутувала у 2012 році через величезні кредиторські заборгованості.

Кредиторами компанії «Трансбудсервіс» виступали як банки, так і звичайні підприємці, а загальна сума боргу складає майже 32 мільйони гривень.

-          Виробниче підприємство «Укразахідавтоспецмаш» - 14 200 гривень;

-          Підприємець – 298 500 гривень;

-          ПАТ «Сведбанк» 2 862 063 гривні;

-          ТзОВ «Кінг 99» - 83 325 гривень;

-          ПАТ «БМ Банк» - 19 019 947 гривень;

-          ТзОВ «Коростенський шлях залізобетон» - 48 521 гривня;

-          Луцька державна податкова інспекція – 67 801 гривня;

-          ТзОВ «Боянівка Імпекс ЛТД» - 11 052 гривні;

-          ТзОВ «Скала-Подільський спеціалізований кар’єр» - 83 171 гривня;

-          Підприємець – 38 060 гривень;

-          ТзОВ «Віртген Україна» - 6 740 гривень;

-          ТзОВ «Констракшн Мешінері» - 31 903 гривні;

-          ПАТ «Дельта Банк» - 318 029 гривень;

-          ТзОВ «Укіо Банк Лізинг» - 4 447 176 гривень.

Тож у березні 2012 року ухвалою Господарського суду фірма успішно збанкрутувала, однак деякі кредитори оскаржували це рішення в апеляційному та касаційному порядку.

Проте представники кредиторів ходять до суду і нині, позаяк і досі не все майно фірми-банкрута вдалося відшукати та продати для виплати боргу.

Сьогодні ж, на черговому засіданні Господарського суду йшла мова про те, що працівники ДАІ нещодавно відшукали автомобіль, який є у власності фірми і тепер вирішується його доля.

Автомобіль в подальшому також продадуть через аукціон, до речі організатором аукціону визнано «Універсальну товарну біржу «Україна-Захід».