В Артемівську Донецької області відкрито гарячу телефонну лінію з проблем постачання солі. Усі, хто не зміг купити цей продукт, усі, хто зіткнувся з його дефіцитом, відтепер можуть зателефонувати до цього міста, неподалік якого, у Соледарі, видобувається левова частка (95 відсотків) усієї солі в Україні. Отже, усі запитання можна задати за номерами 8 050 478 29 23 та 8 0627 44 25 22.

За словами генерального директора державного підприємства об’єднання „Артемсіль” Дмитра Доценка, цих проблем з постачанням солі не може бути взагалі. Ті ж, хто піддаються ажіотажу та слухають плітки, мають знати: солі в Артемівську вистачить на 500 років і це тільки розвіданої! Скільки ж її взагалі на 170 квадратних кілометрах навіть сказати важко. 

Підприємство ввело третю зміну для соляних копалень, значно підвищило рівень видобутку необхідного всім мінералу, повністю виконує замовлення п’яти тисяч своїх ділових партнерів, експортує сіль в 23 країни світу. За рік в Артемівську її буде видобуто до 3 мільйонів тонн, з яких 1 мільйон тонн солі піде на внутрішні потреби. Отже, шахтарі білих вибоїв гарантують: солі вистачить всім!