Інформацію про порушення виборчого законодавства правоохоронці виявили на сторінках місцевих Інтернет-видань. Про це повідомляє прес-служба волинської міліції. «У публікаціях, зокрема, іде мова про те, що у Ковелі спостерігачі громадської організації «Опора» 7 жовтня 2014 року в приміщенні товариства з обмеженою відповідальністю виявили факт роздавання грошей виборцям представниками однієї з політичних партій, що можна розцінювати як підкуп виборців.
На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Відомості про цей факт зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Проводиться перевірка.
Разом із тим звертаємося до громадян: у випадку виявлення порушень виборчого законодавства негайно інформуйте про це правоохоронні органи. Це дозволить оперативно припинити правопорушення та притягнути винник осіб до відповідальності.

Нагадаємо, умісті Ковелі спостерігачі ОПОРИ зафіксували факт роздачі грошей виборцям представниками політичної партії «Заступ». Пише Громадське.Волинь.

7 жовтня у м. Ковель (ВО №21) у приміщенні ТЗОВ «Виробничо-комерційна фірма «Ковель», що знаходиться за адресою вул. Незалежності, 125 , роздавали кошти виборцям. Гроші, нібито, отримували «агітатори» за поширення партійної газети «Заступ».

Спостерігачам Громадянської мережі ОПОРА вдалося відзняти на відео, як люди отримували гроші. Ласих на 500 гривень виявилось немало – ціла черга.