15 жовтня, у селі Уховецьк Ковельського району стався нещасний випадок – півторарічний хлопчик Єгор впав у ставок, що знаходиться поблизу його будинку і тривалий час пербував під водою. Коли батьки дістали малюка з води, той уже був без свідомості і не дихав.

Родичі Єгорка одразу ж викликали швидку допомогу. Волинський обласний центр екстренної медичної допомоги відправив до місця пригоди одразу дві карети швидкої – реанімобіль з Ковеля та фельдшерську бригаду з Поворського пункту екстренної медичної допомоги.

Реанімобіль з Ковеля до Уховецька прибув за 7 хвилин і увесь цей час дитина не дихала. Лікарі почали надавати першу медичну допомогу, виміряли рівень кисню у крові і провели реанімаційні заходи. Зі кілька хвилин Єгорчик почав дихати, хоча й не опритомнів.

Малюка одразу ж госпіталізували.

Головний лікар Волинського обласного центру екстренної медицини Олег Куц повідомив, що хлопчик пережив клінічну смерть, а врятувати його вдалося завдяки лікарю швидкої Завгородньому С.П.

Наразі стан півторарічного Єгорка важкий, але він уже прийшов до тями і наразі перебуває в реанімаційному відділенні Ковельської центральної лікарні.