Учора в Іваничах на сесії райради ухвалили резонансне кадрове рішення. Змінили редактора у районній газеті, яка втрачала тираж. Пише Нововолинськ діловий.

На заслужений відпочинок, вочевидь, піде 64-річна Валентина Петрощук - заслужений журналіст України (це звання вона отримала торік - іще за Януковича). Зараз вона на лікарняному.

Депутати райради доручили керівнику райради підписати контракт із Тамарою Гаврилюк, яка раніше працювала у "Колосі". Аби не було порушень трудового законодавства, дочекаються виходу пані Петрощук на роботу.

Співзасновниками комунального підприємства "Редакція іваничівської районної газети "Колос" є Іваничівська районна рада, районна держадміністрація і трудовий колектив редакції. Колектив запропонував залишити на посаді редактора В.Петрощук. Самої Валентини Петрівни на сесії не було (а вона є депутатом районної ради). Представниця редакції своїм виступом не переконала обранців громади лишити все як є - радше ствердила їх у думці, що зміни конче потрібні.

Із 48 депутатів на сесії були присутні 30. Кандидатуру Петрощук не підтримав жоден (дехто утримався). За укладення контракту з Гаврилюк проголосували 29 (за необхідних 25 голосів).

Валентина Петрівна Петрощук відпрацювала у "Колосі" 40 років. Із них 12 - редактором.