Незламні волонтери зібрали та відправили передачу в зону АТО для волинських бійців. Маршрут волонтера Володимира Добровольського з Рожищ та його товаришів був досить непростий - Артемівськ, Лісичанськ, Щастя, Старобельськ.

Про це йдеться у мережі на сторінці «Ковельський центр допомоги 51 ОМБР».

«Цього разу ми виконували певні замовлення. Зібрали немало: аптечки для екіпажу танку, розкладушки для бліндажів, 6 ящиків спецліків для реанімобілів, спецпередачу для реанімації в прифронтовий шпиталь Пирогово, навушники для арти, спальники, засоби гігієни, іграшки і розвиваючі ігри, творчі набори та одяг для дітей в Червону зону.. Також, напередодні, відправили нашим воїнам ще вантаж Великодневих смаколиків)» - зазначають активісти.

«Як завжди, переживали і молилися за наших водіїв-в»лонтерів.. Їх робота вкрай небезпечна..  Та, Слава Богу, рейс успішно завершено - все вже в наших хлопців на передовій!
Звітуємо, що аптечки, розкладушки, 2 ящики ліків, засоби гігієни, Великодневі смаколики і цигарки отримав наш підшефний танковий батальйон 14 ОМБР.
Артилеристські навушники, спальники, ліки і засоби гігієни отримав артдивізіон 14 ОМБР.
2 ящики ліків і спецпередачу для операційної отримали лікарі-Пироговці у шпиталі Артемівська. Неймовірно круті лікарі.. Саме вони першими надають найпрофесійнішу допомогу пораненим бійцям...
1 ящик ліків замовляв і отримав Айдар (і ще додали їм всякого потрібного))..
Вантаж для діточок приїхав у Щастя... Скільки ж було радості і щастя в дітей! Вони давно не бачили таких крутих «Дитячих скарбів» - наголошоють волонтери з Волині.

Волонтери висловлюють подяку всім небайдужим громадянам, які долучилися до спільної справи.