Сім’я загиблого волинського героя Михайла Котельчука, попри непоправну втрату сина, брата, друга, годувальника, не опускає рук і дбає про благополуччя усієї родини. Власними зусиллями і завдяки підтримці волонтерів, вдалося відремонтували дах будинку, де мешкає сім’я Котельчуків, - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

«Проект «Ремонт даху у сім'ї загиблого Котельчука М.В.» завершили на початку квітня. Отже, родина загиблого Котельчука Михайла із села Новостав будує нову хату своїми силами: батько загиблого та його брат, який нещодавно повернувся із зони АТО.

Ми (небайдужі волиняни – ред.) вирішили також долучитись до цієї непростої і дуже затратної справи. Родина закупила шифер, а наш волонтер Надія Дударь домовилась про перекриття даху за 6000 гривень, коли інші майстри хотіли за цю ж роботу 15000 гривень! Погодьтесь, різниці значна!

Зі свого боку ми вирішили покрити кошти пов'язані із демонтажем і укладанням нового шиферу, виставили лот на аукціон EuroMaidan Items Auction to benefit Ukrainian people, який викупив John Moore за 310$! Завдяки цим коштам вдалось не тільки покрити ці кошти, а і використати їх на інші потреби та закупки», - йдеться у повідомленні Юлі Білашук.

Фото, які демонструють умови проживання родини Котельчуків до початку будівництва нового житла.