Навчальні стрільби із особовим складом обласного управління міліції відбулися на полігоні Волинського училища професійної підготовки працівників міліції. Мета занять - вдосконалення навиків володіння та поводження з автоматичною зброєю АК-74 та АКМС, - інформує прес-служба волинської міліції.

Перед початком навчань керівник стрільб т.в.о. начальника сектору професійної підготовки управління кадрового забезпечення УМВС України у Волинській області Сергій Рихлюк провів цільовий інструктаж. Він нагадав учасникам про основні заходи безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю.

За словами керівника, такі навчання проводиться постійно: окрім тренувань на полігоні, правоохоронці відпрацьовують навики влучності у тирі обласного управління.

- Учбові стрільби сприяють належній фаховій підготовці кожного працівника міліції. Практичні ж навчання в польових умовах допомагають адаптуватися до реальних ситуацій. До того ж, зважаючи на ситуацію в державі, а також на те, що наші співробітники несуть службу в зоні АТО, така підготовка - доречна й необхідна, - відзначив Сергій Рихлюк.

Працівники міліції вправлялися у навичках стрільб із АК-74 та АКМС. Відпрацювали обов’язкові нормативи – спорядження магазина патронами, розбирання та збирання автомата, виконували ряд вправ зі «знешкодження противника».