Бійці 14 ОМБР, розвідники ДУКу «Правий Сектор» 24 бригади та 44 бригади знову їдуть на Схід, - про це у мережі інформують активісти.

«Віримо у наших хлопців та найближчу перемогу !!!! Завдяки багатьом небайдужим людям, які давно уже стали волонтерами. Дякуємо нашій діаспорі, а саме Liudmylі Popenko - Франція, Larysa Knudsen - Данія та усім українцям, що допомагають допомагати. Також, дякуємо ковельчанам за кошти, яких змогли закупити тормозні колодки для авто у 80 григаді, які уже доставили до хлопців, ними були вже й встанолені» - невтомлюються дякувати волинські волонтери небайдужим.

«Змогли забезпечити нагальними потребами бійців (форма, берци, рюкзакаки, дощові костюми та медичні аптечки з препаратами Celox, ізраїльськими бандажами та жгутами натівського зразка). Це бійці 14 ОМБР, розвідники ДУКу «Правий Сектор» 24 бригади, 44 бригади... Всі вони сильні духом, знову й знову їдуть на Схід, боронити нашу неньку Україну» - акцентують активісти.

 

 

 

 

 

 

 

«Ось такі наші ГЕРОЇ сильні та скромні!!!!! Любимо і чекаємо!!!!!
Усіх просимо долучатися!!!! Тільки разом можемо перемогти та врятувати наших бійців!!!

Чекаємо вашої підтримки та допомоги!!! Картка Миронюк Юлія Миколаївна. Картка ПБ 5168 7556 1034 9959. Зараз велика потреба в засобах захисту (наколінники, такичні окуляри, літнє взуття, літній одяг та ін.) Щиро вдячні за будь яку допомогу!» - зазначають в дописіволонтери.