Волинські волонтери продовжують свою благу місію. На цьому тижні гумдопомогу отримали сім’ї загиблих волинських Героїв, - про це у мережі інформують активісти.

«27 продуктових наборів від благодійників з української громади м. Щецин (Польща) уже у домівках сім’ей Гроїв міста Ковеля, Ковельського району, м. Володимир-Волинська, Турійсього райну, м. Любомля Волинської області.

Загалом, за цей приїзд, наші колеги волонтери із Об’єднання українців в Польщі та Карітасу Вроцлавсько-Гданської єпархії УГКЦ в Польщі допомогли 122 сім'ям по всій Україні у вигляді надання пакунків з продуктами на загальну суму близько 90 000 грн. Біля 2 тон продуктів адресовано сім’ям волинських Героїв.

Вартість подарованого благодійниками продуктового набору для однієї сім’ї складає приблизно 870 грн ( підрахунок здійснено за цінами одного з найпопулярніших супермаркетів на Волині) 

Критерії, за якими ми відбирали сімей для отримання даної допомоги - це сім’ї поранених бійців з дітками; сім’ї, які втратили годувальників (зокрема ті, де є дітки); сім’ї, де рідні не мають жодної вісточки від сина/чоловіка уже кілька місяців.

Щиро дякуємо та низенько вклоняємося усім, хто долучився до цієї доброї справи, за Вашу небайдужість, підтримку та неодноразову допомогу українським сім'ям !» - йдеться в дописі активістів.