Найвищі посадовці Луцької мерії свідомо не припиняють незаконне будівництво, аби підприємець встиг там побудуватися. Таке припущення висловив депутат Луцької міської ради, керівник групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов під час прес-конференції групи. 

Йдеться про незрозуміле будівництво, яке ведеться на проспекті Молоді між будинками 8 та 10. Як розповів Осіпов, мешканці багатоповерхівок обурилися проти зведення другого поверху, позаяк споруда почала затуляти їм денне світло.

«Люди мовчали, поки ситуація не стала критичною, глуха стіна стала закривати вікна помешкань на відстані менше як 2 метри. Люди заручилися підтримкою міського голови, однак мер не прийшов на зустріч, прислав замість себе Григоренка і Соколовську. Виникла конфліктна ситуація і Соколовську і Григоренка врятувало тільки те, що вони сказали, що ми ще нічого не знаємо , вивчимо і прийдемо, і люди їх відпустили», - зауважив депутат.
Як розповів обранець, заступниця міського голови Лариса Соколовська та секретар Луцькради Сергій Григоренко пообіцяли обуреним мешканцям впродовж тижня знайти підрядника, який оцінить чи законне це будівництво. Наступним етапом мало постати питання про знесення цієї будівлі. 

«Однак ні першого, ні другого, ні третього не виконано, міський голова не з'являється, на контакти не виходить, схоже, начебто хочуть просто затягнути час для того, щоб ця громадянка встигла добудувати. Не зрозуміла позиція міської ради, тому ці люди хочуть прийти і взнати чому їх відверто обманюють і затягують їхній час», - резюмував Андрій Осіпов.