Радісно-сумне свято відзначають українські школи. Сьогодні, 29 травня, в україні свято останнього дзвоника. Для випускників – це остання урочиста лінійка, яку вони відвідують в якості учнів.

Цьогоріч НВК виборов звання найкращого навчального закладу Волині, повідомив директор Олександр Дубина. Троє учнів набрали найвищу кількість балів (200) із зовнішнього незалежного оцінювання з української мови. Цього року учні школи на всеукраїнських змаганнях вибороли 16 перемог, - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На початку лінійки директор закликав усіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, аби пригадати, кому завдячують святкування останнього дзвоника під мирним небом.

«Рік був напружений, дуже складний, але ми його пройшли з честю. Бо за підсумками конкурсу на «Кращий навчальний заклад Волині» Луцький НВК № 9 удостоєний честі бути найкращим. І в цьому найбільша заслуга наших випускників, які вибороли з іншими учнями на всеукраїнських змаганнях 16 перемог», - зауважив він.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Він додав: до початку нового навчального року за кошти міського бюджету планують оновити сходи. А завдяки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» 1 вересня буде нове футбольне поле.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Привітав учнів НВК № 9 і перший заступник міського голови Тарас Яковлев. Він побажав учням не знижувати планку та наступного року стати найкращою школою України. Зичив він ще більше перемог і звершень вихованцям школи.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 {{photo-51}}