Депутат Луцької міської ради з групи  «Новий Луцьк» Андрій Осіпов звернувся із запитом до Луцького міського голови Миколи Романюка з приводу невиконання рішень міської ради стосовно ремонту багатоповерхівки розташованої за адресою вул. Бенделіані, 1.

Про це стало відомо під час засідання 75-тої сесії Лукцької міської ради.

Андрій Осіпов розповів, що у 2012-2013 роках були підтримані запити його колеги з іншої депгрупи «Рідне місто» Євгена Ткачука щодо капітального ремонту даху будівлі. Проте, попри підтримку голосами жодних дій по ремонту покрівлі не було виконано. Також депутат розповів, що у 2015 році було підтримано запит щодо благоустрою прибудинкової території  біля того ж будинку. І знову ніяких дій.

«Така поведінка підриває довіру до рішень ради, а також нівелює роботу депутатів. Тому, для того щоб депутатські запити не були проігноровані, звертаюсь до Луцького міського голови і прошу повідомити, чому підтримані радою запити депутата Ткачука щодо будинку за адресою місто Луцьк, вулиця Бенделіані, 1 протягом тривалого часу виявились нереалізованими?» - запитав Андрій Осіпов.

Замість міського голови Осіпову відповідав Євген Ткачук. І він чомусь зайняв сторону не територіальної громади, від якої подавав запити, а міського голови. Виправдовуючи роботу влади Ткачук розповів, що у дворі вже були обрізані дерева. До того він додав, що в планах є облаштування дитячого майданчика, встановлення теплового лічильника, знесення гаражів, та ін.

«Я звертаюсь відносно ваших запитів 2012-того і 2013-того років. Вони не реалізовані, а ви думаєте, що ви про щось домовились у дворі. Прошу вас підтримати цей запит і хай міський голова пошукає відповідальних – хто не виконав ваших запитів» - зауважив Андрій Осіпов.

Запит депутата був підтриманий.