Умовно засуджений за крадіжку волинянин не виніс урок та знову ступив на кримінальну стежку. Зокрема, ще у квітні мешканець Любешова отримав умовне покарання, та вже в травні вирішив продовжити свою злочинну кар’єру.

Зокрема, завітавши до любешівського магазину, волинянин запримітив радіоплеєр марки «RREDSUN RS-203 USB» ціною всього 270 гривень. Не довго думаючи, він тихцем поцупив його з прилавка.

Проте поведінка крадія викликала підозру у власника магазину, який згодом, помітивши відсутність плеєра та повідомивши про злочин міліцію, саме на нього вказав, як на злодія.

Грабіжник довго не опирався та добровільно віддав крадену річ правоохоронцям ще й детально розповів про обставини злочину. У суді зловмисник розкаявся та просив суворо його не карати.

Беручи до уваги всі обставини справи, а також те, що злочинець мав незняту та непогашену судимість за вчинення аналогічних злочинів, Любешівський районний суд присудив обвинуваченому остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки 6 місяців.