Троє друзів у пошуках легких грошей, вочевидь, нічого кращого не придумавши, вирішили пограбувати в Луцьку АЗС, яка розташована на вул.Володимирській.

Отож, 22 лютого о 4 годині ранку, підстерігши біля чорного входу оператора, який вийшов на перекур, один зі зловмисників шматком глини вдарив його по голові та повалив на землю. На допомогу йому прибіг товариш, який почав лупцювати оператора по голові ногами.

Після цього один із грабіжників навалився на побитого чоловіка, щоб той не встав, а інший забіг в приміщення звідки викрав 3534,72 грн. та ваучери поповнення рахунків мобільних телефонів. Грабіжники кинулися тікати в бік дороги, де їх підібрав спільник на автомобілі. 
Закривавлений працівник автозаправної станції взявся телефонувати керівництву та викликати міліцію. 
Згодом, після затримання, у підозрюваних провели обшуки під час яких і виявили частину карток поповнення мобільного рахунку та гроші. В той же час постраждалий працівник АЗС під час очної ставки впізнав у підозрюваних нападників.

Проте один зі зловмисників, саме той, що був за водія, відмовився визнати свою провину, мотивуючи це тим, що не знав про напад, а лише підвіз знайомих. Однак слідчим вдалося встановити, що зловмисник заздалегідь був поінформований про злочин і намагався забезпечити собі алібі.

Отож Луцький міськрайонний суд, беручи до уваги всі обставини справи, засудив двох нападників до 5 та 7 років позбавлення волі. А третьому злочинцеві, який ще не відбув попередню судимість, призначили 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.