У Луцьку активно латають дороги, тротуари та обочини. Щоправда, тенденція така з’явилася останні декілька тижнів. Чи то може, місяців.

І то нічого, що попередні роки обшарпана бруківка, діри в асфальті і ями нікому не заважали – нічого не робити – це, як мінімум, не зробити гірше!

Власне, таким принципом напевне керувалася місцева влада у Луцьку. Втім наразі за дороги взялися капітально. І око тішить ямковий ремонт та робітники, які вже енний день сидять на обочинах та потягують цигарки.

Тим часом, міська влада на чолі з Миколою Романюком активно виїжджає на місця, аби проконтролювати, як насправді ведеться ремонт тротуарів чи дворових територій. Для цього, зокрема, скликається ціла процесія з окремими представниками ЗМІ, обов’язок яких – зафіксувати як міський голова інспектує хід робіт. Раз-по-раз він дає працівникам рекомендації, як краще вмостити асфальт, а клеркам – чергові доручення. Відповідно – обсяги відремонтованих доріг з кожним днем ростуть.

Проте варто зійти з центральної дороги,  завернути за ріг… і вас чекають приємні сюрпризи, а ваші підбори – тяжкі випробування. І зовсім нічого, що то – центр сучасного європейського міста... Обережно! Дивіться під ноги!