Його бачили на барикадах Майдану з коктейлем Молотова. Він їздив на фронт і допомагав армії, він дозволяв собі бути простим українцем, а це сьогодні – велика рідкість, - пише Інформаійне агентство Волинські новини.

Серце Ігоря Єремеєва перестало битися 12 серпня в одній із європейських клінік. Друзі, колеги, опоненти, пересічні люди, які знали його чи ніколи не були з ним знайомими - усі вони пригадують бізнесмена, політика, благодійника, Людину.

«Ми були непримиренними опонентами. Для мене були неприйнятні його методи ведення бізнесу і політичної боротьби. Але я пам'ятаю одне - як Ігор дзвонив мені і кричав у трубку: «Боря, даю будь-які гроші, щоб ви витягли з полону наших волинських пацанів». А у відповідь я сумно відповідав: "Ми не викуповуємо полонених. Сьогодні багато хто забув, як ми з Рубаном витягли сотні людей з полону. У тому числі і з Волині. І в цій «роботі» була і частина душі Ігоря Єремеєва», - написав про Ігоря Єремеєва на своїй сторінці в мережі Борис Філатов.

 


«Ми ніколи не дружили і рідко спілкувалися особисто. Нас не пов'язує ні політика, ні фінанси, ні спільні інтереси. Декілька раз потрапляли в загальні компанії і розмовляли ні про що. Про гонки. Я - на машинках. Ігор - на одній кінській силі. Не хочу обговорювати жодні обставини життя Єремеєва.

Він робив те, що вважав за потрібне і що було потрібне його бізнесу. Так роблять всі бізнесмени. Не всі потім частину віддають на благодійність. Нехай малу, але частина. Але віддають. Хоча б так, за мірками нашої країни поки що», - Олексій Мочанов.

 


«Деякі олігархи залишалися громадянами...», - Микола Княжицький

 


«Сьогодні від нас пішла велика людина», - Наталія Соколова.

 


«Про людське. Чомусь найперше пригадується робоча поїздка із Єремеєвим у його виборчий округ і обід у якомусь жахливенькому кафе в одному із волинських райцентрів. Миронович сидів біля мене і розповідав про йогу щоранку і те, чому відмовився від мучного. На перше був простий червоний борщ і мухи, які літали над столом й сідали на тарілки. Він їв разом з усіма, не гидував й не подавав виду, що сервіс кульгає...», - Ірина Качан.

 

 


Нагадаємо, нардеп Ігор Єремеєв отримав травму під час їзди верхи. Вдень 26 липня він перебував у реанімаційному відділені Луцької міської клінічної лікарні, потім його планували перевезти до Києва. 28 липня політика доставили на лікування за кордон, в одну з європейських клінік.

12 серпня Ігор Єремеєв помер. Як інформує видання Lifeinvest.com.ua, смерть наступила саме в ту мить, коли швейцарські лікарі вирішили виводити його зі стану коми. З ранку з'явилася інформація, що його стан поліпшується. Однак згодом його стан несподівано погіршився. Це при тому, що клініка, яка прийняла Єремєєва, володіє найсучаснішими методами лікування подібних травм. Як стало відомо, перед смертю у Єремеєва стабілізувався тиск, і всі інші показники покращилися.

У суботу, 15 серпня, в обласному українському академічному музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка (Театральний майдан Луцька) відбудеться прощання з Ігорем Єремеєвим.

Точний час прощання повідомимо згодом.