У Ковелі засудили хлопця, який влаштував стрілянину з револьвера просто посеред спортивного майданчика.

На одному зі шкільних стадіонів Ковеля підліток близько 17-ї години вечора займався спортом. Хлопець побачив, що за ним спостерігають троє незнайомих молодиків, які знімкували його на мобільний телефон. Підійшовши до них, він попросив видалити відео з мобільного. Проте незнайомці відмовилися. Між ними почалася словесна перепалка, на що один з молодиків запропонував з’ясувати стосунки на березі річки Турія.

Неповнолітній спортсмен відчувавючи силову перевагу опонента, відлучився й за короткий проміжок часу повернувся вже з револьвером, який належав матері. Він ще раз попросив видалити запис на телефоні, проте молодики відмовили й на цей раз. Почувши про відмову хлопчина попередив, що буде стріляти. Проте знімальник, не злякався, а навпаки, став наступати й у результаті отримав декілька поранень, одне з яких виявилося тяжким, позаяк пошкодило органи травної системи.
Обвинувачений в суді розповів свою версію події. Мовляв, знімальник його повалив і тільки після того ніби то випадково спортсмен вистрілив. Однак, судові експерти заперечили цю версію.
Тож, під час судового засідання у Ковельському міськрайонному суді обвинувачений у скоєному розкаявся. Суддя зважаючи на те, що неповнолітній зловмисник вже одружений та має малолітню дитину присудив йому 2 роки випробувального терміну. А також зобов'язав компенсувати витрати на лікування й заплатити 80 тис. грн моральної шкоди потерпілому.