Сьогодні 18 серпня, комісія міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру розглянула питання про поновлення договору оренди землі підприємцю Шугаю П.В. для обслуговування парковки автотранспорту ринку «Шанс», що на вулиці Кравчука, та подовження оренди для двох ділянок землі для обслуговування цього ж ринку.

«Підприємець Шугай вже неодноразово звертався про поновлення договорів оренди трьох земельних ділянок для обслуговування ринку «Шанс», що на вул.Кравчука. Управління підготувало проет рішення, від комісії були альтернативні проекти. Проте сесія прийняла «відмову» по цьому питанню. Тож підприємець оскаржив в судовому порядку рішення міської ради. Суд в свою чергу скасував «відмовні» рішення міської ради й зобов’язав депутатів повторно розглянути на сесії даний проект рішення» - розповів начальник управління землеустрою міської ради Сергій Шабала.

Проте, за словами члена земельної комісії Андрія Козюти, на території парковки розташовані контейнери, тож цього підприємця потрібно дисциплінувати й висунути вимогу: «поки не прибере з парковки кіоск, не поновлювати договір оренди».

Відтак, після жвавого обговорення питання профільна комісія погодила проект рішення про поновлення договору оренди двох ділянок землі для обслуговування ринку «Шанс» площею 0,0115 га та 0,0266 га відповідно. Проект рішення щодо поновлення договору оренди землі для обслуговування парковки автотранспорту ринку «Шанс» не набрав необхідної кількості голосів для погодження.