Сьогодні, 20 серпня, Луцький міський голова Микола Романюк вручив подяки робітникам за благоустрій центрального парку відпочинку ім. Лесі Українки. Урочистості з приводу завершення робіт відбулись сьогодні о 15-й годині, у літньому кафе біля входу в парк.

До наведення порядку залучили працівники декількох служб і організацій. Зокрема, парк косили робітники Колківського лісового господарства, Волинського облавтодору, Луцького заводу «Мотор», ПАТ «Нова Лінія», Житлово-комунальних господарств, МЖК, КП «Парки і сквери», та ін.

Поки косарі займали місця у кафе, а працівники апарату міської ради готували подяки, Луцький мер Микола Романюк разом із своїм радником Борисом Сорокою прогулялись парком, аби пересвідчитись на власні очі, що роботи з розчищення виконані належним чином.

На думку Луцького міського голови тепер, коли покошена трава, парк нарешті готовий до святкувань з нагоди Дня міста та Дня Незалежності. 

Та найцікавіше розпочалось після офіційної частини з нагородженням. Так, вручивши подяки, Микола Романюк вирішив пригостити робітників свіжим пивом. І не будь-яким, а нефільтрованим власного виробництва, яке розливається в пивному клубі «Карабас Барабас». Ні для кого не секрет, що саме цей паб, як і торговий центр «Буратіно», належить сину міського голови Володимиру Романюку та його бізнес-компаньйонам - Андрію Козюрі та Сергію Булі. Тож за дивним збігом обставин, мер Луцька Микола Романюк вирішив пригостити робітників пивом, яке виготовляється саме в цьому закладі, а заразом і прорекламувати бізнес свого сина.

«Коли ми зібрали керівників, і казали що треба покосить, то окремі керівники казали - батько косить, а ми ні. Я далі поставлю точку. Але нам довелось провести виховну роботу і поміняти цей лозунг. Батько косить і всі косять, але в батька пива просять. Тому сьогодні пиво в студії» - зауважив Борис Сорока.