На електронну адресу інтернет-видання «Під прицілом» надійшов лист від обурених мешканців Луцька, в якому вони скаржаться на махінації під час проведення конкурсу громадських ініціатив міста.

Текст листа подаємо без змін і правок:

«Наразі Луцькою міською радою проводиться конкурс громадських ініціатив в м.Луцьк (http://www.lutskrada.gov.ua/golosuvannya-za-krashchi-iniciatyvy-zhyteliv-m-lucka-0), у якому наша вулиця бере участь (Вкладання бруківки з бетонних елементів перед будинком на вул. В’ячеслава Чорновола,2а (Стельмащук Я.М.) ).
Так як ми зацікавлені у конкурсі, то постійно відслідковуємо зібрані голоси. Нами зафіксовано порушення у голосуванні. А саме, склалася така ситуація: сьогодні 21.08.15 близько 16:00, під час слідкування за голосами, сайт www.lutskrada.gov.ua тимчасово повністю перестав працювати. Через декілька хвилин (3-5хв.) робота відновилася, а учасники «Створимо новий якісний простір для дітей (Лавренюк П.П.)» та «Дитяча радість (Лавренюк П.П. )» зайняли перше та друге місце (близько 1150 голосів ) при цьому перед цим перебували на нижчих позиціях (близько 750 голосів). Враховуючи, що конкурс розпочався 15.08.15 - такий значний ріст голосів за короткий проміжок часу  не є можливим та справедливим.
У той же день, відслідковуючи і надалі результати, близько 19:00 було помічено також стрімкий ріст учасника «Облаштування майданчика для заняття спортом (ОСББ «Гончар-7» Іванова Л.В.)» на 1-ше місце (близько 1350 голосів). Ще зранку о 9-й годині в даного учасника було 305 голосів».
 

Видання обіцяє розібратися у цій ситуації та вислухати обидві сторони конфлікту, а також думку представників міської влади. Деталі опублікуємо згодом.