26-річний волинянин, який у червні цього року скоїв наїзд на працівників Волинського облавтодору, нещодавно постав перед судом.

Ми вже писали про трагедію, яка трапилася 10 червня в с. Підгайці Володимир-Волинського району на трасі сполученням "Устилуг-Луцьк-Рівне". Тоді водій вантажівки, заснув за кермом і не помітив дорожніх знаків, які попереджать про ремонтні роботи на дорозі. Тож чоловік не встиг загальмувати і наїхав на двох працівників Волинського облавтодору, які саме в той час здійснювали ямковий ремонт дорожнього покриття. В результаті ДТП один з автодорівців помер на місці, а інший отримав травму плеча.

Самого водія також госпіталізували, оскільки в результаті зіткнення з машиною марки "Газель", яка належить автодору, чоловік сильно травмував ноги.

Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху, яке згодом розглядали у Володимир-Волинському міському суді.

В суді обвинувачений визнав свою вину і дав покази про те, що він дійсно заснув за кермом і дуже шкодує про те, що він скоїв наїзд на людей.

Враховуючи те, що раніше він не був судимий, за місцем роботи та проживання характеризуються позитивно, суд прийшов до висновку, що обвинуваченому слід призначити іспитовий термін покарання.

Тож в результаті розгляду справи суд виніс вирок і засудив винуватця ДТП до 4 років позбавлення волі, але з дворічним іспитовим терміном.