За вчинення крадіжки правоохоронці затримали трьох ковельчан. Спритники намагалися проникнути до помешкання волинянина. Тож тепер зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Заданими прес-служби волинської міліції до ковельського міськвідділу міліції надійшла заява від жителя села Воля Любитівська. Чоловік повідомив, що невідомі намагались проникнути в його будинок.

Як з’ясувалось, після опівночі, троє зловмисників проникли на приватне обійстя, розбили вікно і хотіли проникнути у будинок. Однак довести до логічного завершення свої злочинні наміри їм завадив власник, який прокинувся від шуму. Спритники сіли в автомобіль, який знаходився неподалік, і почали втікати.

На місце події відразу направилася слідчо-оперативна група міськвідділу. Тож невдовзі зловмисників затримали біля однієї з автозаправок, що розташована при в’їзді в Ковель. Під час огляду машини було вилучено і знаряддя скоєння злочину.

Горе-злодіями виявились троє ковельчан: 1979, 1981 та 1985 року народження, двоє з яких уже мали судимість.

Відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Двоє підозрюваних затримано в порядку статті 208 КПК України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.