Шпиталь «Волині» істотно спорожнів під час першої осінньої паузи в чемпіонаті. Перед грою в Одесі в ньому залишився тільки Сандро Кобахідзе, який був змушений навіть пропустити матчі своєї збірної, а а також Олег Гуменюк. Утім, Козьбан, Хомченко і Польовий почали матч із лави запасних.

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Волинь». 

Кадрові питання вже не так тривожила «Волинь» і наша команда не відтягувала питання результату в цьому матчу в довгий ящик. Лучани взяли м’яч в свої ноги і у першій чверті поєдинку забили двічі. Перший гол став умовно «голом ім. Матея». А

 Активний впродовж всього матчу Флорентін заробив штрафний за 20 метрів від воріт і сам же його реалізував. Боровик почав гадати, куди вдарить румун, вирішив, що той буде перекидати «стінку», а наш хавбек пальнув точнісінько у дальній кут, під стійку – 0:1.

Вдруге гості забили також після стандартного положення. Заробив кутовий Політило, подав його Герасимюк, а забив колишній «моряк» Діденко. Анатолій поклав м’яча у верхній кут, наче в більярдну лузу – 0:2.

Гості заграли ще впевненіше і їхні контратаки були небезпечнішими, ніж масовані атаки господарів.

А от друга половина матчу додала тривоги вболівальникам – «Чорноморець» відчувши, що втрачати йому нічого, пішов масовано вперед, але до пори до часу небезпечних моментів господарі не створювали. Найкращий момент у «Волині» в цей час мав Герасимюк – удар Олега з 13 метрів після відскоку заблокував Калітвінцев.

Але гості «наварили» самі собі гол. Не встигли Шабанов і Шіш за Петьком і той переграв у ближньому бою Богдана Шуста - 1:2.

За кілька хвилин Яворський у боротьбі із захисниками пробивав головою в дальній кут головою. І в цей момент вболівальники «Волині» видихнули – м’яч пройшов біля стійки.

«Волинь» перевела гру на чужу половину і засипала штрафну господарів «стандартами». Близькими були під час їхнього виконання до голу Шабанов та Мемешев. Редван міг ставити масну крапку в матчі, коли видряпав м’яча в захисника, поклав на газон Боровика, але м’яч після його удару з гострого кута прокотився по стрічці…

Кінцівку матчу в атаці провели саме гості, які й довели гру до перемоги – 1:2.

Лучани продовжують вигравати на виїзді. У цьому сезоні це вже третя вікторія «хрестоносців» в гостях. Продовжилася й забивна серія лучан. Вона тепер складає 10 матчів. 

Чорноморець – Волинь – 1:2

Ліга Парі-Матч, 13 вересня, Одеса, стадіон Чорноморець

Арбітр: Березка (Київ)

Голи: Петько (74) - Матей (10), Діденко (24).

Чорноморець (Одеса): Боровик, Давид, Калітвінцев, Смірнов (Насімі, 63), Мурашов (Яворський, 57), Філімонов (к) (Гадрані, 87), Куценко, Мартиненко, Петько, Слінкін, Данченко

Запасні: Зацепін,  Шаповал, Калітов, Нємчанінов.

Волинь (Луцьк): Шуст, Насонов, Жуніч, Шабанов, Шіш, Кравченко, Політило (к), Герасимюк (Мемешев, 67), Матей, Шарпар (Козьбан, 86), Діденко (Логінов, 90+3.

Запасні: Неділько, Горопевшек, Польовий, Хомченко.

Попереджені: Калітвінцев (18), Данченко (68), Давид (82) – Шабанов (22), Насонов (35), Шуст (82).