Стали відомі подробиці страшної смертельної аварії на Камінь-Каширщині.

Нагадаємо, 22 вересня у Камінь-Каширському районі сталася аварія, внаслідок якої загинули дві людини.

Як стало відомо ВолиньPost, смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася між селами Нуйно і Сошичне. На дорозі не розминулися Фольскваген та Жигулі.

За попередньою інформацією, Жигулі були автомобілем Камінь-Каширської автомобільної школи ТСОУ. В автівці знаходилися водій та троє пасажирів. За версією джерел, які заслуговують на довіру, в ДТП загинув директор автошколи та інструктор цього закладу. 

Водій та пасажир іншої автівки також потрапили до медичного закладу.

ОНОВЛЕНО

Як розповіли в прес-службі СЗГ УМВС України у Волинській області, 30-річний житель району, керуючи автомобілем «Фольксваген Т-4»,допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ - 21099», під керуванням 37-річного жителя Камінь-Каширського району.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ВАЗ» та 73-річний пасажир загинули. Ще четверо осіб отримали тілесні ушкодження тадоставленні у Камінь-Каширську районну лікарню.

Подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадянКамінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області. Вирішується питання про внесення відомостей в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.