Голови профспілкових комітетів державних лісогосподарських підприємств висловили свою стурбованість з приводу подій, які відбуваються навколо призначення на посаду начальника ВОУЛМГ Олександра Кватирка. Зокрема на адресу інтернет-видання «Під прицілом» надійшов лист за підписом голови обласної організації профспілки лісівників Павла Матіюка, адресований Міністру АПП Олексію Павленку, голові Держагентства лісових ресурсів Олександру Ковальчуку та губернатору Волині Володимиру Гунчику.

У своєму листі голови профспілкових комітетів наголошують на тому, що при вирішенні питання, хто буде керівником Волинського обласного управління лісомисливського господарства вагомими мають бути не амбіції та особисті неприязні поодиноких випадкових до галузі людей, а загальна домінуюча думка працівників системи лісового господарства області.

Таким чином, працівники лісу акцентують увагу на професійних критеріях та неупередженому підході у питанні обрання нового начальника. Разом з тим, вони наголошують у листі, що трудові колективи саме так розцінюють призначення Олександра Кватирка на посаду начальника обласного управління лісомисливського господарства, через його відстороненість від політичного впливу, професійні знання та досвід роботи в лісовій галузі.