Зелена зона у дворику по вулиці Генерала Шухевича не могла б не тішити око. Однак пейзаж псує гараж, розташований посеред двору.

Цікаво те, що депутати Луцької міськради самі не знають хто дав дозвіл на таку конструкцію. Про це стало відомо під час комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру Луцької міськради. Обранці певні, що тут доречніше поставити дитячі гойдалки та гірки.

Журналсіти нашого видання вирішили самі з’ясувати, що то за гараж та на якій підставі він розташований посеред двору. Тому ми подалися на пошуки власника.

«Звичайно ми хочемо зробити там дитячий майданчик. Місця багато, зручне розташування між будинками, але ми не можемо дійти згоди з власницею. І підписи жителів збирали, аби цей автогараж демонтували, і телефонували у міську раду щодо нього, результатів - нуль. З однієї сторони галявини парковку влаштували (прошу наголосити на тому, що за це взаглі повинні штрафувати по закону), а на іншій стоїть ця «сіра халабуда», – розповідає жителька вулиці Ірина Головач.


Також місцеві мешканці стверджують, що металева конструкція слугує, як склад для особистих речей власниці, адже автомобіля поряд ніхто ніколи не бачив.
«Намагалися ми вирішити питання щодо неправильного розташування цього гаража. Але нічого не вдавалося, бо ж подейкують що родич у власниці у депутатах ходить, от і є їй до кого звернутися в разі чого», - повідомила нам ще одна незадоволена сусідка.
На комісії 23 вересня депутати домовилися про те, що металеву конструкцію все ж демонтують, але чи скоро це відбудеться ще поки не відомо.