Юні спортсмени, які сьогодні беруть участь у І Національному чемпіонаті Україні з легкої атлетики, демонструють свою вправність не лише у метанні списа, штовханні ядра та спортивній ходьбі, а й в інших легкоатлетичних дисциплінах, таких як біг з перешкодами та стрибки з жердиною.

Нагадаємо, що сьогодні лучани мають змогу на власні очі побачити одну з найвизначніших подій в історії українського спорту — Всеукраїнський чемпіонат з легкої атлетики.

Про те як вправні юнаки сьогодні змагалися за першість у категорії метання списа, а дівчата виборювали перемогу в стрибках у висоту, ми уже писали раніше.

А вже після урочистого відкриття чемпіонату спортсменки зі всієї України взяли участь у забігу з перешкодами на 100 метрів.

Дівчата показали гарні результати, зокрема Діана Мальченко з Миколаївської області найшвидше з трійки спортсменок пробігла стометрівку з перешкодами - всього за 16 секунд.

В той же час інші спортсменки виборювали першість у стрибках з жердиною.

Наразі змагання тривають, а на стадіоні щоразу росте кількість глядачів.

Зауважимо, що споглядати за перемогами та поразками юних атлетів ви зможете й завтра з 09:00. Навіть спортсмени з інших областей, які беруть участь у чемпіонаті, переконують, що підтримка глядачів дуже стимулює та надихає.