Наразі в Луцьку відбувається Луцька міська та обласна конференції Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Так, осередок партії висунув 43 кандидати у депутати до Луцької міської ради та 64 кандидати до облради, - повідомляє Інформаційне агентство Волинські новини.

Також волинський УКРОП визначився з кандидатом на посаду Луцького міського голови.

Ним став голова правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк, якого громадськості в якості кандидата представили ще на всеукраїнському з’їзді у Києві, який відбувся 14 вересня. Фондом він керує вже протягом двох років.

Зовсім нещодавно «Новий Луцьк» запровадив новий механізм комунікації з громадою – відкрив в обласному центрі Офіси розвитку кварталів. Саме ці міні-центри акумулююють пропозиції громадян, яким небайдужа доля власного міста. А люди, які працюють в офісах кварталів першими дізнаються про різні проблеми лучан. Тому не випадково працівники Офісів кварталів, а це – Юлія Дацюк, Оксана Климець, Орися Залевська, Катерина Матвійчук, Олена Оліфірович, Інна Карманчикова, Тетяна Янчук, стали кандидатами в депутати до міської ради.

Серед інших кандидатів – науковці, люди, які активно розвивають волонтерський рух по допомозі воїнам АТО, професіонали своєї справи.

Зі слів, голови волинського УКРОПу Вячеслава Рубльова, під час підбору кадрів у представницьку владу зважали на досвід та бажання людини розвивати громаду.

Під час міської конференції



Під час обласної конференції

Зазначимо, що партія «УКРОП» представить своїх кандидатів до місцевих рад Волині сьогодні об 11.30 у приміщенні облмуздрамтеатру.

Нагадаємо, партія «УКРОП» на всеукраїнському з’їзді у Києві визначилася з кандидатами, які представлятимуть об’єднання на місцеві виборах, що відбудуться 25 жовтня. Була присутня на події і делегація з Волині.