У Луцькій міській раді міркували над заявами про надання земельних ділянок для членів сімей загиблих лучан, які захищали східні рубежі країни.

Постійна комісія міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру, сьогодні 13 жовтня розглянула звернення про надання громадянам Круці В.К., Помінкевич Ю.С, Помінкевич М.С., Шкредю О.Г., Лучуку П.О., Стеценко Т.О., Іоновій Н.О., Мандзик К.М., Чабанчуку М.П. дозволів на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських і будівельних споруд на вул. Гущанській.

Так, члени земельної комісії погодили звернення громадянам Круці В.К., Лучуку П.О., Стеценко Т.О., Мандзик К.М., Чабанчуку М.П., Помінкевич Ю.С, Помінкевич М.С. Решта ж звернень відтермінували до наступного засідання, так як потребують детальнішого вивчення.

Зокрема, розгляд заяви громадянки Надії Іонової, яка є матір’ю загиблого В'ячеслава Іонова, перенесли позаяк у міську раду надійшов лист з Кременчуцької міської ради, в якому йдеться буцімто  батько загиблого вже отримав там земельну ділянку.

Додамо, днями у мерію надійшла ще одна заява про надання землі, а саме від дружини загиблого бійця добровольчого батальйону «Айдар» Віктора Кумецького.