В Луцькій мерії повідомили, що попередні орендарі ділянки на вулиці Кафедральна,13, що у заповіднику «Старий Луцьк», відмовляються від землі, тож її хочуть передати в інші руки.

Про це стало відомо сьогодні 13 жовтня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру. Так, члени комісії розглянули звернення про надання ТзОВ «Луцькміськбуд» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Кафедральній, 13.

«Громадянка Марія Поцілуй відмовляється від ділянки. ТзОВ «Луцькміськбуд», який був суборендарем має документи на незавершене будівництво й маємо заяву Поцілуй, яка відмовляється від оренди та просить припинити їй оренду, а надати безпосередньому власнику майна незавершеного будівництва в обличчі забудовника «Луцькміськбуд». Таким чином, сформоване це рішення, припинити оренду Поцілуй на підставі документів на незавершене будівництво та надати «Луцькміськбуду» дозвіл на виробництво технічної документації» - поінформував начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала.

Вилухавши зауваження Сергія Шабали члени комісії одностайно підтримали дане звернення.