У містечку Мар’їнка, яке до недавнього часу було чи не найгарячішою точкою АТО, після початку відведення озброєння калібром менше 100-мм, відносно тихо.

Але бійці 14-ї окремої механізованої бригади, які тримають оборону на околицях міста все ж не поспішають розслаблятися, інформує Справжня варта.

Бо звикли, що перемир’я тут періодично порушується звуками вибухів та автоматних черг. Так, за повідомленням штабу АТО, 27 вересня в результаті мінометного обстрілу було поранено четверо українських військових. А 15 вересня бій із бойовиками тривав дві з половиною години. За словами військових, одразу ж місія ОБСЄ приїхала, наче знали шо шось має бути.

В тил нашим бійцям неодноразово намагалися потрапити ворожі диверсійно-розвідувальні групи. Також українські позиції потрапляли під прицілом у ворожого снайпера. Бійці розказують, що одного дня снайпери з того боку стріляли наче несамовиті, буквально по всьому шо рухається. А потім місцеві жителі розповідали, наче це снайпери з Росії приїхали здавати екзамен.