Член політради партії «Українське Об’єднання Патріотів - УКРОП», засновник Фонду «Новий Луцьк» Ігор Палиця офіційно заявив про те, що не вникає у рейтинги кандидатів, які оприлюднюються напередодні виборів. Позаяк, всі вони - замовні. Про це інформує Волинська правда.

Під час прямого ефіру на «Волинському телебаченні» ВОДТРК за участі члена політради партії «Українське Об’єднання Патріотів - УКРОП», засновника Фонду «Новий Луцьк» Ігоря Палиці та голови правління вищезгаданого фонду, кандидата на посаду Луцького міського голови від «УКРОПу» Олександра Товстенюка стало відомо про те, що на виборах Луцького міського голови у другий тур з 31,3 % проходить нинішній очільник міста та з 23% - Олександр Товстенюк.

Коментуючи цю інформацію, Ігор Палиця відзначив, що більшість рейтингів створюють для того, аби маніпулювати людьми та їх вибором. «Коли нас питають: а які у вас рейтинги? Я відповідаю: а ми не замовляємо рейтингів... Ми збираємося перемогти в першому турі. А ще плануємо отримати більшість в міській раді. Бажано без коаліції, адже коаліція - це ще якісь політичні інтереси... Ми знаємо самі як працювати і ми це можемо довести», - наголосив засновник Фонду «Новий Луцьк».

Своєю чергою, відповідаючи на питання ведучого про те, чи не застосовуватиме політсила нечесних методів впливу у другому турі, Олександр Товстенюк відзначив, що це не перші його вибори. Відтак, кожного разу діяч діяв порядно і чесно, не заплямовуючи репутації конкурентів. Позаяк, Олександр Товстенюк ніколи не вважав це потрібним. «Жодного разу ми в такі речі не гралися. І сьогодні в такі речі не будемо гратися», - відзначив кандидат у мери Луцька.

Своєю чергою, Ігор Палиця додав: «Ми не боїмося компроматів. Якщо хтось захоче викинути якийсь компромат - прошу. Справа в тому, що ми живемо так, що нам нема за що червоніти. А Бог потім розсудить: хто правий».