У Луцькому міськрайонному суді слухається справа щодо зловживання службовим становищем касира банку, яка привласнила кошти клієнтів установи на суму близько 16 тисяч гривень.

Так, в жовтні до Луцького міськрайонного суду від прокуратури Луцька надійшов обвинувальний акт у вчиненні кримінального провадження касиром банку, а саме заволодінням майном, шляхом зловживаня службовим становищем.

Під час підготовчого судового засідання по цій справі суддя Луцького міськрайонного суду Ярослав Артиш зауважив, що на адресу суду надійшла позовна заява від Волинського обласного управління АТ «Ощадбанк» з прохання стягнути з відповідача матеріальну шкоду в сумі 10 160 гривень. Таким чином суд визнав АТ «Ощадбанк» цивільним позивачем у справі.

Як зазначив в коментарі журналісту інтернет-видання «Під прицілом» представник банку, касир проводила фінансові операції, а гроші замість каси, ложила собі до кишені.

«Виходить так, що клієнт сплачував платежі, відходив від віконця каси, а касир тим часом відкликала дані платежі. Так, з квітня по серпень цього року кмітлива жінка «збагатилася» на 16 тисяч гривень. Частину коштів жінка вже повернула, решту чомусь затягує» - прокоментував представник банку.

Врахувавши всі обставини справи представник Феміди призначив судовий розгляд на підставі обвинувального акту на 27 жовтня 2015 року.