Українська розвідка фіксує чотири великих місця концентрації важкої техніки бойовиків в окупованому Луганську.

Про це повідомляє у соцмережі співголова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов, новину передає «Преса України».

«На території самопроголошеної «ЛНР» бойовики не виконують зобов'язання щодо відведення важкої бронетехніки. За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа» на території самопроголошеної «ЛНР» відбувається імітація процесу відведення важкої бронетехніки. Зараз встановлено місця зберігання і ремонту важкої бронетехніки бойовиків в межах м. Луганськ. У Луганську концентрація техніки спостерігається за адресою: кв. Шевченка, б.47. До війни за цією адресою був розташований дитячий санаторій «Незабудка», який займався оздоровлення пільгових категорій дітей у віці від 6 до 12 років», - пише Снєгірьов.

Також він зазначає, що бойовики створюють вид ремонту нібито непрацюючої техніки на міських заводах, тим часом вона там просто зберігається до певного моменту.

«Також наявність важкої бронетехніки бойовиків зафіксовано на територіях промислових баз, розташованих за адресою: пров. Краснодонський, поруч з базою ЛСТК. На заводі ОР і заводі колінвалів (вул. Свердлова,71) створено ремонтні бази, де під виглядом капітального ремонту пошкодженої бронетехніки йде її фактичне накопичення. Аналогічна ситуація фіксується на території заводу «Маршал», де зберігається накопичена артилерія», - зазначає громадський активіст.