Волинська земля вкотре скорбить. Помер військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади, лейтенант Збройних Сил України Остапенко Олег Володимирович, 1993 року народження, уродженець с.Колодяжне.

Олег навчався в загальноосвітній школі І-ІІІ ст. с. Колодяжне, здобув вищу освіту у Львівській національній академії сухопутних військ ім. гетьмана П.Сагайдачного. Для проходження служби був направлений у військову частину м. Новоград-Волинського, згодом – в зону АТО, під Артемівськ, зазначають в повідомленні Ковельської РДА.

22 жовтня перестало битися серце молодого бійця. На жаль, життя Олега лікарям не вдалося врятувати. Втрата молодого військовослужбовця боляче вразила жителів усієї Ковельщини.

«Ковельська районна державна адміністрація, Ковельська районна рада  та її виконавчий апарат висловлюють співчуття рідним та близьким Олега Остапенка. Світла пам’ять про його мужність та непересічні людські якості назавжди залишаться в серцях рідних, земляків, бойових побратимів – усіх, хто знав, поважав та любив Олега – справжнього патріота та Героя!» ‒ йдеться в повідомленні.