Колишній очільник Одеської ОДА Ігор Палиця побажав Михайлу Саакашвілі успіхів у політиці, але у Грузії. Палиця назвав Одесу гарним стартом для початку реформування країни, з якої свого часу прийшов нині відомий в Україні грузин Саакашвілі.

Про це Ігор Палиця написав на власній сторінці у Facebook.

Ігор Палиця звернувся до команди Саакашвілі із проханням про збереження цілісності нещодавно об’єднаної Одеси. Екс-очільник області зокрема, натякнув на те, що будь-які фальсифікації на виборах потрібно вивчати у правовому полі, а не популістськими методами, як того бажає Саакашвілі.

«Пройшли вибори, одесити обрали мера і депутатів. Безумовно деякі кандидатури обраних розчаровують, безумовно переможені претенденти засмучені. Якщо є підозри у фальсифікації, то обов'язково необхідно публічно зробити перерахунок на цих виборчих дільницях. Але все має відбуватися цивілізовано і в рамках правового поля! Те, що відбувається сьогодні, і ті методи арештів та обшуків, із залякуванням і загальним обвинуваченням всіх і вся, це шлях в нікуди», - написав Палиця.

Колишній очільник Одеської області делікатно натякнув Саакашвілі, що той починає «шлях до розколу суспільства».

«Михайло, ми півтора року тому неймовірними зусиллями і стараннями помирили Одесу. Зупиніться і припиніть заради програвшого кандидата в мери, з незрозумілою репутацією і біографією, вносити смуту в суспільство і знову змушувати одеситів ворогувати і лаятися заради незадоволених політичних амбіцій! Для Вас, Михайло, Одеса це стартовий майданчик для повернення в Грузію. Ви по живете і поїдете, і удачі Вам в Грузинській політиці»,- резюмував Палиця.

На останок Палиця побажав Саакашвілі успіхів, щоправда на його батьківщині у Грузії.