Під час обстрілів на Донбасі 8 українських військовослужбовців дістали поранення.

Читайте також: Один загиблий та троє поранених: п'яний військовий підірвав бліндаж

З початку доби бойовики 11 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил на Донбасі, повідомляє прес-центр ООС у Facebook

Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях наших підрозділів із протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстрілювали опорні пункти ЗСУ з мінометів калібру 120 мм – біля населеного пункту Новоселівка; з мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля села Павлопіль; з мінометів калібру 82 мм та станкових протитанкових гранатометів – біля населеного пункту Лебединське; двічі з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Водяне; з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Павлопіль; двічі з гранатометів різних систем та стрілецької зброї – в районі передмістя Авдіївки; з протитанкових ракетних комплексів та великокаліберних кулеметів – біля населеного пункту Новотроїцьке.

Читайте також: Бойовики 7 разів обстріляли позиції українських військових

 смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти з мінометів калібру 82 мм обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу села Катеринівка.

"На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем військових", – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook