Волиняни надіслали на передову передноворічні подарунки. Зокрема, жінки зв'язали теплі рукавиці, шкарпетки, светри - про це зазначають активісти «Народної Самооорони Рожищ» у мережі.

«Добрий передноворічний подарунок зробили воїнам АТО жителі с. Навіз. Жінки зв'язали більше 200 пар рукавиць та шкарпеток, а ще були одіяла, подушки, теплі речі, сведри, куртки, штани, шапки. Все це заледве вмістилося у великий бус. Мешканці села просили нас, щоб ми доставили ці речі зокрема їхнім землякам також, що в даний час захищають нашу Батьківщину на Сході, а це Леоніду Клімішину, Василю Шипітько, Віктору Закреві, Василю Ходомаю» - пишуть активісти.

«Збір всіх цих речей організували та провели члени «ЖІночої ради» на чолі з їхнім керівником Клімішиною Ганною Михайлівною, яка є незмінним організатором та натхнеником усіх добрих починань у с. Навіз. Також участь у зборі теплих речей прийняли бувші військовослужбовці ВІктор Полячук, Микола Щибор, які як ніхто інший знають як там на передовій необхідна допомога небайдужих людей, особливо в холодну зимову пору. А ще жінки у в'язані речі та кишені курток поклали записки такого змісту: «Синочку, носи здоровий, і повертайся живим додому: с. Навіз Волинь». Тож нехай збудуться побажання цих Добрих та щирих людей, нехай всі поврнуться живими !!! А Бог сторицею віддячить їм за їхню працю і доброту. Разом переможемо!!!» - йдеться в дописі волонтерів.