Замість повноцінного наступу на позиції бойовиків Міністерство оборони України запропонувало президенту України Петру Порошенку застосовувати атаки добровольчих батальйонів, зокрема ДУК ПС. У МОУ сподіваються таким чином не лише завдати клопоту сепаратистам, а й дискредитувати добровольчий рух. У «Правому секторі» обурені такими намірами влади і звинувачують її у геноциді патріотів.

Відповідний документ опублікувала прес-служба «Правого сектора», - передає «Преса України».

У Міноборони переконані, що «Правий сектор» негативно впливає на безпекову ситуацію в державі. Опублікований лист прокоментував командир ДУК Андрій Стемпіцький.

«Режим Порошенко-Яценюка-Авакова бажає знищити нас руками СБУ та Міністерства оборони. 10 грудня співробітниками СБУ був вбитий наш брат Олег Мужчиль «Лісник». З метою приховування свого злочину СБУ у ЗМІ розповсюдило інформацію про те, що «Лісник» був російським диверсантом, ватником. Для масового знищення наших братів, міністерством оборони розроблений план щодо відправки добровольчих батальйонів на Схід України з метою їх повного знищення російсько-террористичними військами т.з. ДНР і ЛНР», - йдеться у повідомленні.

За словами Стемпіцького, документ передали «патріоти з рядів МО».

«Влада побачить, чим обернеться майбутній день народження патріота Степана Бандери», - додав військовий.