Про генерального директора підприємства «Волиньавтомотосервіс» Петра Гордійчука говорять як про Людину з великої букви, справжнього християнина, який турбувався й ставився з любов’ю до ближніх. Розділити біль втрати рідних та провести в останню путь прийшли сотні лучан.

Панахиду відслужили сьогодні, 30-го грудня, у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору - пише Інформаційне агентство Волинські Новини.

Нагадаємо, що Петро Гордійчук загинув у ДТП, яка трапилася 29-го грудня, біля селища Голоби Ковельського району.

Ті, хто прийшли до храму, зі сльозами на очах згадують про Петра Гордійчука. Близькі покійного висловлюють щирі співчуття родині.

«Я жила з ним довгий час на одній площадці, він був у мене на весіллі, я добре знаю його, і родину. Я поважаю його, він завжди був людяним, добрим, привітним. Висловлюю велике співчуття родині й розділяю горе втрати», - розповідає Наталія .

Депутат обласної ради Михайло Імберовський зі сльозами на очах розповідає про Петра, який був для нього товаришем.

«Дуже важко говорити, кращі люди ідуть від нас, з цим важко змиритися. Від був дуже доброю людиною і надійним товаришем, який завжди прийде на допомогу, не зважаючи який це час: чи день, чи ніч. Він був мудрим порадником, а ще - хорошим сім’янином. Його душа була широкою, він справжній християнин, який виконував сповна заповідь любити ближнього. Це надзвичайно велика втрата, співчуваю усій родині. Я досі не можу змиритися з тим, що говорю про нього в минулому часі», - каже Михайло.

«На початках кар’єри Петра, я з ним працював. Потім він став великою людиною, і знаєте, ніколи не забував знайомих, не нехтував простими людьми й всім допомагав по можливості, хто до нього звертався. Звістка про його смерть страшна. Бажаю його душі миру, молитимуся за це й за те, аби родині вистачило сили пройти цей період», - розповідає Лучанин Микола.

Цього дня тримає у руках квіти з чорною стрічкою й декан факультету бізнесу Луцького національного технічного університету Тарас Божидарнік.

«Мені доводилося з ним зустрічатися і по роботі, і в приватному житті. Пам’ятаю його як життєрадісну людину. Від дивився у майбутнє з оптимізмом, посміхався, жартував – позитивний чоловік. Хай спочиває з миром, і земля буде пухом», - каже освітянин.