Генеральний директор фабрики «Житомирські ласощі» Тетяна Горобець повідомила, що вночі 5 січня двоє працівників фабрики отримали вогнепальні поранення.

Новину передає «Преса України».

«Було 2 вогнепальних поранення наших співробітників (шия, грудна клітина), обидва в лікарні прооперовані. Вилучили 1 гранату. Заарештували особистого помічника Тищенка Гринчука Сергія», - розповіла вона.

За її словами, з Києва прибули 5 автобусів із поліцейськими, які заарештували «тітушок». Горобець зазначила, що «тітушки» напали на фабрику вночі близько 1:00.

Як повідомляє прес-служба МВС, у ніч на 5 січня на фабриці «Житомирські ласощі» виникла чергова масова сутичка між групою невідомих, під час якої поліція затримала 134 особи і вилучила арсенал зброї.

На місці події вилучено гранату, травматичні та газові пістолети, патрони та гільзи, ножі, металеві та дерев'яні кийки. Розпочато кримінальне провадження, – повідомляють у відомстві.

Близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення про перестрілку і спроби групи невідомих проникнути на фабрику.

У ході першочергового з'ясування ситуації встановили, що близько 60 осіб прорвались на територію фабрики та чинять безлад. Поліцейські припинили сутички та спроби невідомих потрапити до приміщень підприємства.

Серед затриманих жителі Вінницької, Дніпропетровської, Київської, Львівської, Миколаївської та Харківської областей, 90% - мають судимості або нині є фігурантами кримінальних проваджень.

Також поліція виявила пристрої для відстрілу гумових куль, патрони та гільзи від травматичної та мисливської зброї, ножі, кастети, металеві та дерев'яні кийки.