У Луцьку відбувся перший в Україні День інвестора. Організатори проекту - мережа ділових тижневиків „Статус” - мали на меті створення безперешкодної взаємодії між „вільними” коштами та рентабельними ідеями. Протягом Дня інвестора відбувся ряд заходів, об’єднаних єдиним завданням - посприяти конструктивному діалогу між підприємцями-початківцями та тими, хто зацікавлений в ефективних капіталовкладеннях.
Ключова подія – Ярмарок бізнес-ідей. Протягом трьох місяців оргкомітет Дня інвестора в Луцьку збирав бізнес-проекти серед молодих підприємців, соціально активних людей, які мають цікаві бізнесові ідеї, проте не знають, де знайти для їх реалізації вільні кошти. Зібрані проекти пройшли відбір експертною радою, до складу якої у Луцьку ввійшли знані в регіоні бізнесмени, „профільні” управлінці, науковці та представники громадських об’єднань. На Ярмарку автори бізнес-ідей мали змогу як публічно презентувати свої проекти, так і поспілкуватися з потенційними інвесторами у „вільному” режимі. Адже робота була зорганізована саме за „базарним” принципом: кожен учасник мав спеціально відведене місце, з якого „продавав” ідею, а кожен зацікавлений за допомогою мапи міг підійти саме до „прилавка” того учасника, ідея якого найбільше сподобалась.
Серед інших заходів, котрі відбулися на Дні інвестора - круглий стіл „Ефективні капіталовкладення: можливості сьогодення”, презентація „Нові бізнес-можливості Волинської області у зв’язку із проведенням футбольного чемпіонату Євро-2012” та майстер-клас для молодих підприємців „Мистецтво переконання”.
Партнерами цього проекту у місті Луцьку виступили тренінгова агенція „Потенціал” та ресторанно-готельний комплекс „Зелений гай”.
Інформація тижневика „Статус”