На Цуманському посту, де раніше чергувала ДАІ, відтепер працюватиме патрульна поліція. Відкриття відбулося 5 лютого - пише Волинське агентство розслідувань.

«Сьогодні патрульна поліція міста Луцька взяла під контроль відрізок траси Цумань-Цуманський пост-Устилуг», – розповів начальник управління патрульної поліції міста Луцьк Антон Цюцюра.

Тож відтепер чотири патрулі нестимуть службу на цьому відрізку траси. Один з них буде стаціонарним і знаходитиметься на посту, а три автомобілі будуть рухатися маршрутом — зокрема, один патрулюватиме ділянку від Луцька до Рівненської області, інший від Луцька до Устилуга.

Відрізок траси, який триматимуть під контролем Луцькі патрульні, простягається на понад сто кілометрів.

Цюцюра також розповів, що поліцейські планують працювати на тернах усієї області. «Працюємо над цим разом із департаментом патрульної служби», – дав Цюцюра.

Тож вже від сьогодні патрульні взялися до роботи на довіреному відрізку дороги. Їхні графік роботи буде таким самим, як і в інших патрульних — на пості постійно працюватиме троє правоохоронці, зміна триватиме 12 годин.

Інспектор патрульної служби Андрій Мазяр, якому випало чергувати на пості у день відкриття, зазначив, що патрульні не хвилюються через нову специфіку роботи.

«Беремося за роботу, будемо працювати. Так само,як ми розпочинали місяць тому, було складно. Але розберемося, тим паче у нас вже є навики, які ми здобули за цей місяць», – додав поліцейський.