Стала відома дата прем'єри оновленого легендарного проекту "Танці з зірками", на яку глядачі телеканалу "1+1" чекали 10 років.

 Грандіозна прем'єра відбудеться 27-го серпня, у неділю, на телеканалі "1+1", - повідомляє прес-служба телеканалу.

У першому прямому ефірі прихильники проекту побачать 10 неймовірних танцювальних номерів у виконанні зірок із професійними партнерами, зможуть насолодитися сучасними постановками, яскравими костюмами та новими декораціями.

У рамках #танціззіркамиchallenge стало відомо, що на головній сцені країни свої танцювальні здібності спробують ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер "Голосу. Діти-4" Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко та співачка Камалія.

Тим часом, #танціззіркамиchallenge продовжується та зовсім скоро Україна дізнається повний зірковий склад оновлених "Танців з зірками". Наразі країна чекає на відповідь Олі Полякової. 

Цікаво, що майбутні учасники "Танців з зірками" не приховують своїх переживань щодо участі у шоу. Так, Дмитро Комаров у своїх соціальних мережах порівняв участь у проекті з підкоренням гори Еверест,  Ахтем Сеітаблаєв зізнався, що буде танцювати заради донечок, а Надя Дорофєєва розповіла, що більш за все її цікавлять бальні танці.

Співак і тренер "Голос. Діти-4" MONATIK та всесвітньо відома балерина Катерина Кухар стануть членами журі проекту. Катерина, в свою чергу, пообіцяла, що буде суворою, але справедливою, а MONATIK зізнався, що збирається оцінювати учасників за працездатність та самовіддачу.

Чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет, як пара - досі є головною таємницею проекту. Незмінним ведучим "Танців з зірками" залишиться Юрій Горбунов.