Жителі Турійська протягом тривалого часу страждають від запахів, які надходять від заводу народного депутата України Сергія Мартиняка «Пан Курчак».

Про це у Фейсбуці заявив депутат Турійської райради Василь Гут.

«Зробив запит щоб притягнули до відповідальності власників "смердючого" заводу, тобто самого великого "благодійника" пана депутата і 100% моїх колег запит підтримали», - йдеться у дописі.

Депутат заявив, що якщо  запит проігнорують, то наступне звернення буде до генпрокурора Юрія Луценка.

«Сьогодні смердота практично припинилась, але справа до кінця не доведена та смердітиме він знову і з новою силою (адже на здоров’ї людей він заробляє баснословні гроші) і вони просто чекають виборів в об’єднану територіальну громаду», - вважає Василь Гут.

За словами турійського депутата , це все робиться для того щоб дати гроші продажним виборцям і захмарними обіцянками зубожілим бюджетникам, купити їхні голоси.

«Таким чином, намагаються провести в об’єднану громаду більшість своїх рабів - кандидатів в депутати і прикриваючись ними надалі безкарно красти гроші з казни громади які так необхідні для освіти, медичного обслуговування, дитячих садочків, ремонту доріг, будівництва житла для молоді та інші соціальні потреби, а в наших діток забрати здоровя та надію на краще життя», - резюмує Гут.

Нагадаємо, нещодавно Сергій Мартиняк разом з запорізьким екс-регіоналом  Денисом П’ятигорцем, а нині помічником нардепа Степана Івахіва увійшов до наглядової ради СНУ імені Лесі Українки, що викликало шквал критики як у студентів, так і у жителів області.