Гравець дортмундської "Боруссії" та збірної України Андрій Ярмоленко розповів про підготовку команди до найважливішої гри кваліфікації до ЧС-2018 проти збірної Хорватії.

Лідер "синьо-жовтих" придав серйозного значення цій зустрічі, похвалив майбутнього суперника та поділився враженнями від своєї позиції на поле.

"Не вважаю, що Хорватія якось особливо змінилася з моменту березневого поєдинку. Це добротна команда з хорошими гравцями, які грають в топ-чемпіонатах. Їхня гра завжди на рівні. Тому завтра нам треба зосередитися на своїй грі і показати свої козирі, щоб перемогти.

Сьогодні ми з головним тренером розмовляли про мою позицію, і він говорив мені, щоб я не прив'язувався до однієї позиції і грав по всьому фронту атаки. В принципі, так повинно бути завжди - всі гравці групи атаки не повинні зациклюватися на одній зоні, а грати по всій лінії атаки.

Наші сильні сторони? Я думаю, завтра ви все побачите. Добре, що ми граємо вдома, я впевнений буде повний стадіон. Зі свого боку ми віддамо всі сили, щоб нам було не соромно дивитися вболівальникам в очі. Завтра головне - перемога, ну а хто заб'є - це вже справа інша. Нам потрібна перемога будь-якою ціною", - резюмував Андрій Ярмоленко.

Нагадаємо, що зустріч Україна - Хорватія відбудеться 9-го жовтня 2017 року у Києві на НСК "Олімпійський". Початок матчу о 21:45. Після 9 турів в активі обох колективів по 17 залікових балів.