У Львові на 115 виборчому окрузі жінка, яка повинна була голосувати на дому, прийшла на дільницю, де зі скандалом порвала свої бюлетені і намагалася їх з'їсти. Про це повідомив "Комітет виборців України КВУ Львів" на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також: У Луцьку на дільницях дебоширили п'яні виборці

Відзначається, що майже відразу після відкриття на дільницю прийшла 94-річна жінка, яку внесли до списку виборців, які не здатні самостійно пересуватися і повинна голосувати на дому. Незважаючи на пояснення членів виборчої комісії, що вона повинна реалізувати свій вибір будинку, жінка в скандальній формі наполягала на тому, що хоче голосувати на ділянці.

"Після тривалих суперечок виборча комісія за згодою наявних на ділянці спостерігачів проголосувала і вирішила надати жінці право проголосувати на дільниці. Після видачі бюлетенів і їх заповнення жінка не захотіла вкинути бюлетені в переносний ящик, а тільки в стаціонарні скриньки, які члени виборчої комісії були змушені захищати", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Стала відома явка виборців у Луцьку станом на 16 годину

Виборча комісія повідомила про надзвичайну подію дітям 94-річної жінки. Поки родичі їхали на ділянку, жінка заснула. "Після приїзду дітей скандал продовжився і тривав сумарно майже 4 години (приблизно до 13:00 год.). Завершальний акорд обурення 94-річної жінки виявився в тому, що вона почала рвати і не свої бюлетені", – йдеться в повідомленні. Врятовані залишки бюлетенів склали в окремий кульок і ідентифікують дільничною виборчою комісією як зіпсовані.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook